Konya’da faaliyet gösteren bir market zinciri başlattığı kampanyayla vatandaşların dikkatini çekti. Asfora Marketler Zinciri tarafından düzenlenen iki günlük indirim kampanyasında balık fiyatlarında büyük düşüş yaşandı.
Kampanya kapsamında bazı balık türlerinde ciddi indirim uygulanırken, özellikle istavrit fiyatı tüketicilerin ilgisini çekti.
BALIK FİYATLARINDA DİKKAT ÇEKEN İNDİRİM
Konya’da genel merkez dışında 11 mağazasıyla hizmet veren Asfora Marketler Zinciri, balık ürünlerinde özel bir kampanya başlattı. Sadece iki gün sürecek kampanya kapsamında belirli balık çeşitleri indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor.
Özellikle uygun fiyatlı balık almak isteyen vatandaşlar kampanyaya yoğun ilgi gösteriyor.
1 KİLO BALIK 50 LİRAYA SATILIYOR
Kampanya kapsamında istavritin kilogram fiyatı 50 liraya kadar düşürüldü. Bu fiyat, son dönemde artan gıda maliyetleri nedeniyle dikkat çeken indirimlerden biri olarak değerlendiriliyor.
Market yetkilileri kampanyanın bugün ve yarın
geçerli olacağını belirtti.
FİYATLAR ŞUBEDEN ŞUBEYE DEĞİŞEBİLİR
İndirim kampanyası Asfora’nın Form Plaza Marangozlar Şubesi başta olmak üzere belirli mağazalarında uygulanıyor. Kampanya kapsamındaki balık fiyatları ise şu şekilde açıklandı:
İstavrit: 50 TL
Alabalık: 249 TL
Levrek: 299 TL
Çipura: 299 TL
İndirimli fiyatların sınırlı süreyle geçerli olduğu belirtilirken, vatandaşların kampanyaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
KONYA’DA KURULAN YEREL MARKET ZİNCİRİ
Asfora Marketler Zinciri’nin temelleri 1984 yılında perakende ve toptan ticaret faaliyetleriyle atıldı. 2009 yılında Habib Güngör’ün öncülüğünde dört kardeşin bir araya gelmesiyle aile şirketi yapısında kurulan marka, Konya’da ilk mağazasını Karakayış bölgesinde açtı.
Bugün gıda, temizlik ve birçok farklı kategoride binlerce ürünü tüketiciyle buluşturan şirket, yerel sermaye ile büyüyen market zincirlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor.







