Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçti. Rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı Çerçioğlu, tv100’de yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımıza zaten uzak bir belediye başkanı değildim. Geldiğinde her zaman karşıladım çünkü ülkemizin cumhurbaşkanıdır” dedi.
‘CHP’DE SİYASET YAPMA İMKANIM KALMADI’
CHP’den ayrılmanın kolay olmadığını belirten Çerçioğlu, “Neredeyse çeyrek asırdır siyaset yaptığım bir partiden ayrıldım ama
artık burada siyaset yapabilecek durum kalmamıştı” ifadelerini kullandı. AK Parti’de çok sıcak karşılandığını söyleyen Çerçioğlu, “Beni sanki bir kız kardeşlerini görmüş gibi karşıladılar” dedi.
‘AYDINLILARIN ÖZLEM BAŞKANIYIM’
Yerel seçimlerde her zaman yüksek oy oranlarıyla seçildiğini vurgulayan Çerçioğlu, “Seçildikten sonra hiçbir zaman particilik yapmadım, tüm Aydınlılara ayrım gözetmeden hizmet ettim. Dün nasılsam bugün de Aydınlıların Özlem Başkanıyım” diye konuştu.