Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP’li belediyelere yönelik başlatılan operasyonların ardından olası bir Ankara soruşturmasıyla ilgili net konuştu: “Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok. Daha önce bu iftiraları atanların başına ne geldiyse yine gelir.”
CHP’Li BELEDiYELERE OPERASYON TEPKiSi
Yavaş, Adana, Adıyaman, Antalya ve Büyükçekmece’deki gözaltılara ilişkin yaptığı açıklamada, “Hukuk ya herkes için vardır ya da hiç kimse için yoktur! Haksızlığa, hukuksuzluğa, siyasi operasyonlara boyun eğmeyeceğiz” dedi.
“BİRİ YANLIŞ
YAPTI DİYE BEN DE YAPACAK DEĞİLİM”
Yavaş, belediyede yapılan tüm ihaleleri canlı yayınladıklarını hatırlatarak, “5 bin ihalemiz YouTube’da arşivlidir. Belediyede biri yanlış yaptı diye ben de o yanlışı yapmak zorunda değilim” dedi. “Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok” diyerek sözlerini yineledi.
“7 YILDIR KARARTMADI ŞİMDİ Mİ KARARTACAK?”
Zeydan Karalar’ın gözaltına alınmasına da değinen Yavaş, “7 yıldır delilleri karartmayan Karalar, şimdi mi karartacak? Halk bu tür mağduriyetleri her zaman seçimlerde cezalandırır” ifadelerini kullandı.